Podmínky cookies

PODMÍNKY COOKIES

Poskytovatel: Prowia data s.r.o., IČO: 05733693 I DIČ: CZ05733693, Sídlo: U Staré elektrárny 291/11, 710 00 Slezská Ostrava, Zapsaná u Krajského soudu v Ostravě pod sp.zn. 69084

I. K čemu slouží cookies?

Cookies jsou malá množství dat, která jako správci posíláme Vašemu zařízení, a která umožňují lepší využití našich serverů a přizpůsobení obsahu webu vašim potřebám a preferencím. Ukládané informace neumožňují zjistit vaši totožnost - nemusíte se obávat, cookies jsou dostatečně anonymní. Použijete-li např. pro návštěvu našich internetových stránek stejné zařízení a stejný internetový prohlížeč, díky cookies si váš počítač zapamatuje navštívené stránky a Vaše preferované nastavení jednotlivých stránek.

II. Dva základní typy

Stejně jako na všech ostatních webech máme cookies s krátkodobou a dlouhodobou životností. Ty dlouhodobé (tzv. „persistent cookie“) zůstávají uloženy ve Vašem zařízení déle nebo dokud je manuálně neodstraníte (záleží na nastavení samotné cookie a nastavení vašeho prohlížeče). Ty krátkodobé (tzv. „session cookie“) jsou pouze dočasné (zůstávají uloženy v prohlížeči pouze do té doby, než ho zavřete).

III. Dělení podle funkce

Nezbytné cookie (esenciální): tyto cookies jsou aktivní vždy - nepodléhají vašemu souhlasu - napomáhají základní funkčnosti webu. Jsou důležité pro správné fungování webu. Jsou nastaveny tak, aby reagovaly pouze na Vaše aktivity (např. přihlašovací údaje, jazyk, velikost písma a jiné zobrazovací preference). Umožňují nám zpřístupnit některé části webu či poskytnout vám některé služby. Analytické cookie: umožňují nám sledovat počet návštěv a odkud na náš web uživatelé přicházejí - můžeme tak měřit a zlepšovat výkon webu. Víme tak, které stránky jsou nejoblíbenější a jakým způsobem se uživatelé na webu pohybují.

Konverzní cookie: umožňují nám analyzovat výkon různých prodejních kanálů a posoudit dosažení definované cíle.

Sledovací cookie (trackingové): společně s konverzními nám pomáhají analyzovat výkon různých prodejních kanálů - pomáhají sledovat Vaše návštěvy a aktivitu na našich webových stránkách, stránky, které jste navštívili a odkazy, které jste následovali. Umožňují nám propojit vaši návštěvu s informacemi, které jste o sobě dobrovolně poskytli. Naše webové stránky a zobrazovaný obsah co tak můžeme co nejvíce přizpůsobit Vašim zájmům.

Reklamní cookie (remarketingové): Tyto “inzertní cookie” nastavujeme my nebo naši partnerští inzerenti. Můžeme si s jejich pomocí vytvořit profil vašich zájmů a preferencí a na základě toho Vám na jiných stránkách nabídnout relevantní reklamu. Tyto cookies pracují s jedinečnou identifikací prohlížeče a zařízení, prostřednictvím něhož se připojujete k internetu. Bez nich se Vám budou méně zobrazovat cílené reklamy.

Cookies třetích stran
Cookies třetích stran Vám neinstaluje my, nýbrž třetí strany, se kterými spolupracujeme, s cílem sbírat určité informace a provádět na jejich základě výzkum chování, demografie, propagaci apod.

IV. Jaké cookies využíváme na našem webu?

Název Zdroj Expirace (doba ukončení) Účel
Google Analytics 3. strana 2 roky Sledovací

Pro nezbytné (esenciální) cookie váš souhlas nepotřebujeme, zde dochází ke zpracování na základě oprávněného zájmu (čl. 6 odst.1 písm. f) GDPR). U těch ostatních vycházíme automaticky z toho, že souhlasíte s využíváním cookies, pokud má váš prohlížeč cookies povolena (ke zpracování dochází na základě čl. 6 odst.1 písm. f) GDPR.

VI. Jak cookies nastavit/omezit?

Zde uvádíme odkazy pro nastavení některých prohlížečů:

  • Internet Explorer: windows.microsoft.com
  • Google Chrome: support.google.com
  • Mozilla Firefox: support.mozilla.org
  • Opera: help.opera.com
  • Safari: support.apple.com

VII. Vaše práva

Poskytnutí údajů je zcela dobrovolné - v důsledku jeho neposkytnutí nemůžeme jiné, než esenciální cookie využívat.

Po dobu zpracování vašich OÚ máte právo:

  • vzít souhlas kdykoli zpět (změnou nastavení), a to bez jakýchkoliv sankcí,
  • vznést námitku proti sběru cookies na základě oprávněného zájmu (esenciální cookies),
  • požadovat po správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • požadovat po správci vysvětlení ohledně zpracování vašich osobních údajů,
  • vyžádat si u správce přístup k vašim osobním údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po správci výmaz vašich osobních údajů, popř. omezení jejich zpracování,
  • přenést vaše osobní údaje k jinému správci,

Pro uplatnění výše uvedených nároků pište na e-mail: info@rejstriky.cz. V případě pochybností, zda-li zpracováváme Vaše osobní údaje řádně - podle příslušných právních předpisů, můžete se obrátit rovněž na Úřad pro ochranu osobních údajů.

20.11.2019

Prowia data. s.r.o.

Pro prohlédnutí zamčených údajů se musíte bezplatně registrovat nebo přihlásit.